Resident evil, here I come!

2010-08-20 @ 21:13:07
Känner att mitt förra inlägg var lite geeky. Men ville sså gärna dela med mig utav den information jag bara några minuter tidigare själv hade fått reda på. Dessutom har ajg fått lära mig att man ska vara givmild och snäll.
Vissa dagar känner mig sig bara sjukt duktig och för mig var detta en sådan dag. Dessa dagar blir dessutom ännu bättre när det man gjort inte blir ouppmärksammat utan att folk som man ansträngt sig för visar uppskattning. Som tur var det en sådan dag. Vilket får mig att känna mig ännu mer vuxen och ansvarfullare än vad jag gjorde tidigare idag. Ibalnd går saker helt enkelt sin väg.


Tittade på Postkodskampen med mor och far lite tidigare, var hur kul som helst att titta på pappa när de sprang på löpbandet. Han roades verkligen av det, och likaså jag och mamma. Väntar nu på en riktigt myskväll. Ska försöka våga mig på att se Resident evil och efter det är det Supernatural i sin vanliga ordning som gäller. Först kommer jag bli livrädd för att sedan lugnas ner och känna mig trygg när lilla Deran ploppar upp i rutan. Precis så ska det vara.
Fick helt plötsligt flashbacks från när Danne och Ivan satt och nördade spelet. Var faktiskt gansak så mysigt att uppe med dem om nätterna och titta på medan de drack och lallade runt i en påhittad värld. Var dessutom alltid nog med att lägga mig innan de slutade spela så jag slapp ligga på spänt och lyssna efter några zombies. 
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback