Jag bor i Tockholm

2010-08-30 @ 18:09:32
Har gått konstans i närmare sju timmar idag, utan att överdriva, vilket mina fötter känner av just nu.
Vaknade upp imorse illamående och jättepigg, vilket för min del är ungefär samma sak skottet som ibland skjuts iväg efter en sprinttävlings start. Med andra ord en tjuvstart. Kanske komiskt hur jag brukar kunna fungera normalt vid sömnbrist, men så fort sömnen understiger 6 timmar så kraschar allt. 
Älskar verkligen de stunder när man befinner sig ute i allmänheten och vill inte bli sedd utav någon och man märker hur folk söker ens uppmärksamhet. Vid dessa stunder får man faktiskt vara otrevlig. Vilket var stunder man fick uppleva den största delen av färden till SU. Blev ett himmla åkandes för mig idag. När jag satt på bussen på väg för att möta upp Johanna så kändes det som klockan var fem, jag var på väg hem för att äta och sedan sova. Blev ganska deprimerad då man tittade på klockan och den ännu inte hunnit slå elva.


"Varför håller killar handen mellan benen? Undrar de ifall allt är med eller?
"

Fick en fin fin present av Johanna från Kroatien, träffade även en Emma som idag agerade nervöst nervvrak. Sedan började jakten efter hennes kurslitteratur som tog oss runt nästan hela stan. Slutade med att vi hittade dem på det mest uppenbara stället, förstår verkligen inte varöf rvi inte åkte dit först. När jakten tog slut blev det lunch/middag på vårt vanliga ställen, en snabbtur runt affärerna och sedan en promenad till slussen. På tunnelbanan hem satt vi mittemot en kille som fann ett väldigt stort intresse i vad vi sa, blev lite politiskprat för min sida då jag argumenterae för moderatera, varför vet jag inte. Men visst låtar Tockholm mycket bättre än Stockhol? Dagens kommentar/fråga står ändå Johanna för. Ska nu krypa upp i sängen och titta på Psych eller Flashforward, pyssla om mina fötter och vila.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback