"Ja, han ser lite arg ut"

2010-08-02 @ 21:37:07
Sitter just nu och messar med en okänd person via Karins mobil. Gissar dock på att det är lilla pojken Rasmus, men när det gäller Karin och hennes mobil kan man ju aldrig vara säker. Har blivit lovad av den okända att bli terroriserad fram tills att Mogot är klar för att supa, vilket betyder ett par timmar. En människa som är segare på att göra sig iordning får man leta efter, och det säger jag.
Annars har dagen varit ganska seg. Har fixat lite hemma, övningskört, simsat och blivit bortbjuden till mormor och morfar. Morfar överaskade mig igår genom att meddela att han köpt Farsan och bjöd över oss alla på mat och film idag. Resten av kvällen ska endast bestå utav slapp. Ska kanske bota mitt dolda abstinens efter DW. När man börjar höra sådana saker som Seakattack i vanliga konversationer och läsa Lu Bu på kvitton så är det riktigt äckligt illa. Men, men vad ska man göra?

När man blickar framåt ser veckan ganska ljus ut. Morgondagen kommer bjuda på bus med Johanna. Hon ska äntligen få sin present jag köpte i Ullared till henne. På onsdag är det träning i form av simning med Karin och på torsdag sak det bli Boda borg i Oxelösund med JB och Crcky, eller rättare sagt på torsdag är det dags för Cooperligan att ge sig ut på uppdrag. Lär även vakna upp på fredagen med träningsvärk. Men nu verkar det bli duschen för mig del.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback