No school for me!

2010-04-21 @ 09:13:58
Nehe, igen skola idag för min del. Johanna det där arselet messade mig för ett tag sedan och sa att hon inte tänkte på idrotten pga hennes håltimme efteråt. Toffel som jag är så gör jag detsamma, inte för rädsla ööver håltimme eftersom jag inte har några mer lektioner idag, utan för att jag har ingen lust att riskera att träna styrka helt själv och och mobbad, för jag vill inte uppleve ytterligare en till tisdag. Så valet att göra ensam ahde varit självklart då. Istället blir det en pluggdag hemma, hur många tror att jag kommer plugga något?

Har kommit in en otroligt bra rutin nu, har de senaste dagarna varit så trött på kvällarna så kommit i sängs riktigt tidigt. Inte lika tidigt som Jonna, men något liknande. Vilket gjort att jag vaknat upp utvilad och pigg innan klcokan ringer och kunnat legat kvar och myst riktigt länge. Är dock rädd för att helgen kommer förstöra denna nya livstil jag påbörjat.
Är dessutom överlycklig. På fredag är det den 23:e vilket vi alla vet vad det innebär! Världens bästa Jonna fyller hela 19 år och så släpper Brian sitt nya album. Vilken dag fylld av lycka! Ska väl ta och ladda inför allt plugg med lite Supernatural nu.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback