"Annars får jag väl gå ut och ragga på Patrik Ekwall, han borde ju ha kontakt med honom"

2010-04-29 @ 15:01:34

Tisdagen spenderades i skolan, kom hem och pluggade lite. Åkte sedan till Jonna för att spela in instruktionsfilmen. Det hela slutade med att man sov över nere i källaren medan en galen Lotus sprang runt som en idiot. Jonna börjar bli mer och mer otålig inför hennes planer om dubbeldejter, så verkar som hon snart kommer sätta igång med Operation Fabbe. Morgonen efter traskade jag hem ganska tidigt. Segade hemma med White collar fram tills mormor och jag tog en tur till haninge. Resten av dagen var inte någon höjdare överhuvudtaget.
Jag har aldrig gillat tiden man spenderar i sängen innan sover, och nu har jag börjat hata den, utan någon som helst överdrifter. Hatar även all form av vistelse i badkaret  och även onsdagar. Vad har den dagen egentligen gett människan?



Om en halvtimme ska man traska ut till bussen. Hoppas att min tå inte kommer må dåligt av det, tror faktiskt att den börjar läka riktigt ordetnligt nu. Har den absolut sista UF-lektionen idag, vilket endast är betygsnack, men eftersom jag och Johanna är så ambitiösa så ska vi gå ändå.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback