Desperado

2009-10-18 @ 19:13:55
Herregud vilken rasande fart den här helgen har passerat förbi i.
I fredags var det dags för mamma och pappa att utnyttja pappa's present han fick när han fyllde år. Vilket för min del betydde barnvakter, hade hela fyra stycken som hade koll på mig. Kände mig rikrigt säker. Det blev middag och bowling, mycket trevligt och mysigt måste jag säga. Denna helgen var också den första på evigheter i skolan som jag inte hade någon läxa eller uppgift som skulle göras. Så beslöt mig för att verkligen sova ut igår. Sov nästan 12 timmar, underbarare nattsömn får man allt gå tillbaka långt i tiden för att hitta. När man sedan kommit upp ur sängen bokade man biljetterna för kvällen saktivitet. Spenderade resetan av dagen med att fixa inför en viss persons födelsedag. Mötte sedan upp Johanna vid kvarnbergsplan runt sju tiden och resan mot heron började. Det var filmen Up i 3D som skulle ses. Blev en hel del skratt, både åt filmen och 3D glasögonen.

Idag träffade man Rohie runt hlav två tiden. Åkte sedan till Sickla centrum, där det inhandlades en hel del saker som inte skulle köpas. Men det var riktigt roligt att få springa runt med påsar. Har verkligen velat shoppa hur länge som helst. Var t.o.m. mysigare än vad det brukar vara att spendera tid med Rohie. När man sedan kom hem förslog pappa världens bästa idé till mitt nya rum, men tyvärr så kommer det inte genomföras.
Sitter just nu och fixar lite grann med presenten igen, samtidigt som man sjunger, eller skriker, med till Desperado. Fick låten på hjärnan på vägen hem. Vilket är den värsta låten man kan få på hjärnan. Så nu står den på repeat. Hörde precis hur Danne frågade mamma och pappa ute i köket om de hört den här låten förut.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback