I know everything!

2009-11-01 @ 18:13:36

Vad riktig händelserik dag igår. Ska väl inte gå in så mycket på den, utan sammanfatta mig kort geneom att säga att det blev en hel del skratt, både igår och idag över händelserna som utspelade sig. Dessutom är det nog en kväll vi kommer komma ihåg en lång tid framöver.

Tänka sig hur mycket man egentligen hinner med bara om man sätter igång med saker och ting. Tog en riktig sovmorgon, något som inte var planerat. Men råkar man ha en sådan jobbig natt som jag hade förtjänar man det. Tog mig först två timmar att somna efter jag lagt mig i sängen, vaknade sedan upp 2,5 timmar senare och spenderade de närsmaste timmarna med att sitta upp i taket och titta på någon dokumentär om Spice girls reunion. Väcktes sedan av mobilen som man glömt stänga av klockan på.
Mattepluggningen var tänkt att den skulle starta innan klockan tolv, istället blev det vid ett. När den plågsamma dryga timmen åkte man hem till Ahvanders. Blev lite väntan där innan vi rullade vidare till hökarängen som för övrigt is the place to be. Fick uppleva det konstigaste någonsin i Cindy's livshistoria. Vilket bevisar, precis som hon sa, vilken bristande livserfarenheter hon har. Vi köpte sedan hem lite gottigheter och samlades som vanligt i Jonna's säng. Det blev kortspel, ännu mer skratt och flams än vanligtvis, och sedan toppade det vi det med ett mörkt rum och spökhistorier med ljudeffekter. Skulle dock inte kalla det för spökhistorier, utan mer bushistorier men det är bara min åsikt.

Kan även meddela för alla nyfikna där ute att jag även kom på den bästan punschen (?) någonsin. Tyvärr så fungerar den endast på Cindy, Jonna och Andreas ... kanske även Jonna's vänner. För er ännu mer nysikna kan jag även berätta att jag idag låg på en pennis, och vid ett annat tillfälle såg jag ut som en bubblehead docka.
Glädjs fortfarande över att mina teorier om Fabregas och Rosicky's starka vänskap bevisades igår. Ska nu titta på lite Merlin och kanske Supernatural. Ska sova tidigt idag, håller på att somna reda nu.
//Jenny

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback