GE MIG SÖMN!

2009-11-02 @ 19:33:02

Om jag fick bestämma så skulle jag gå och lägga mig på direkten. Skulle ha sovit redan vid halv sju, men eftersom det kommer ge jobbiga konsekvenser imorron så försöker jag lida igenom detta helvete. Somnade halv tre i natt och vaknade sedan upp vid sju. Två nätter utan nästan ingen sömn överhuvdtaget och plus en massa plugg och tapetchecking är inget jag rekomenderar. Skulle kunna jämföra detta med tältningen vi gjorde med ettorna. Höll nästan på att somna på mattelektionen idag.
Ska försöka hålla ut till åtminstonde nio innan jag kryper ner i sängen. Som värst kommer det ta mig ungefär 3½ timme att somna och då sover jag ju vid halv ett. Har sedan sovmorgon imorron till hlav elva då man ska vara i skolan och fotograferas. Jag behöver verkligen sömn!



Har nu beställt biljetter av min kontaktman till Djurgårdsmatchen nästa tisdag. Förhoppningsvis en trevlig vinst som kommer bevitnas med Karolina.
Orkar verkligen inte tänka just nu. Det enda som finns i huvudet är skrik efter sängen och önskan att blunda några sekunder extra. Kommer bli några långa timmar nu.
Just det systrarna Ahvander om ni läser detta, och inget oväntat inträffar och ni inte har något annat inplanerat så har jag funderingar kring att anordna en DW kväll på fredag.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback