the greatest helg of them all!

2009-05-24 @ 19:53:18

Den här helgen, eller de två senaste kvällarna, känns det som man verkligen levt. Har egentligen inte gjort något speciellt, mer än att göra precis vad jag vill för stunden och så har spenderat de med underbara människor. Bröt dock mitt löfte jag gav för någon månad sedan, men alkoholhalten blev inte så stor så man märkte av det dagen efter. Så vill helt enkelt tacka de människor, ni vet vilka ni er. Vill inte bara tacka er just för denna helg, utan för att ni alltid finns där och lyser på tillvaron genom att bara existera. Vill såklart även tacka er för att ni låter en vara en del av ert liv. Ni är verkligen undrbara!



"Ledsen Sam, men jag vill ha Johan Palm "

Har pluggat lite lätt idag. Fattar fortfarande ingenting av räkningen med kemin, så hoppas att provet kommer grundas på allt annat. Ska plugga lite mer på det innan man lägger sig. Idag ska man sova tidigt. Dels för att jag behöver det och dels för att jag absolut inte under några omständigheter ska titta på Supernatural idag. Ikväll är det nämligen Family remains, usch usch! Så det blir en SuperN fri söndag för mig.

Inte alls taggad inför morgondagen. Kemiprovet skulle jag kunna ha, skulle ändå inte kunna vara mer förberedd inför det. Men orkar verkligen inte med allt annat som ska göras denna vecka. Biologiprov på tisdag, kommer plugga in allt på imorron, kanske strunta i alla lektioner på tisdag innan biologin så man kan plugga. Betyder dock att man missar alla resultat på nationella, som om det är något att missa. Ska sedan springa ett coopertest och på fredag är det ytterligare ett kemiprov som jag hoppas man kan faila på. Dessutom har man en samhällesredosvining som man ännu börjat på. Med andra ord, livet är underbart.

Dock är det bara tre veckor kvar i skolan, närmare 2½. Dessutom vet man nästan, kanske vad som sker på midsommar. Förutom att man åker tåg i fyra timmar eller så.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Diana

Jag frågade honom man han sa att det beror på hur långt ifrån G man var, annars blir det komplitering.. han är ju sjuuuk

2009-05-24 @ 20:39:00
URL: http://bittrasanningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback