I'm freakin out!

2009-05-27 @ 20:50:39

JAG TROR JAG DÖR!

Trots allt plug man haft de/har senaste/denna veckorna/vecka och nästa så känns det förvånansvärt bra. Vet inte riktigt om det beror på att jag nu börjar se ett slut på helvetet eller om det är för att de faktiskt gått bra trots att de bara varit en massa saker inom de svåraste och jobbigaste ämnena plus en massa extra saker som kommit upp nu i slutet.

Kemin känns just nu riktigt bra, och känns som jag iaf kommer lyckas få ett ganska hyfsat IG på fredag vilket förhoppningsvis resulterar i ett fint litet G. Matten känns också rätt så bra. Hade det första provet idag och gick det åt helvetet så blir det sommarskola, vilket inte alls känns så hemskt som det egentligen borde. Fick även reda på idag att man ska göra en komplitering med Vanja nästa vecka på psykologin för att nå upp till ett MVG. Enligt Petra skulle det dessutom vara ganska soft så känns som det MVG:t redan är givet, kommer dessutom ihåg de fem perspektiven ganska bra. Fick dessutom reda på att man skrev ett MVG på Ondskanspsykologi uppsats. Så sjukt glad! Trodde det verkligen inte.


Imorron ska jag bara gå på psykologin, dels för att jag vill få allt material och dels för att jag vill försöka hitta Lisa och prata om dagens matteprov. Ska sedan hem, sola och plugga en massa. Snart är det dags för Champions league finalen. Skulle egentligen vilja reta Mr. Untied med en massa sms, men tror inte att man kommer kunna beröra honom speciellt mycket idag. Blir väl att hacka på domaren.


Har även pratat med Karin en massa under de senaste dagarna, vilket kan vara en stor anledning till mitt bra humör. Som jag sagt tidigare, det räcker med ett sms eller ett minne från den tjejen och jag kan gå runt med ett leende hela dagen. De senaste dagarna har det handlat en hel del om våra två kärlekar, Johan Palm och Johannas pojkvän.

Med andra ord så känns det faktiskt just nu att livet leker på. Avslutar detta inlägg med mitt nya motto.

You can turn back the clock, but you don't need to.

it's never too late to fix your life.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback