done for today

2009-05-03 @ 21:29:23

Jag är så sjukt glad och stolt över mig själv just nu så det är inte sant!

Var inne i stan/Frasta idag med Rohie. Gick runt mest hela tiden och tänkte på allt plugg som jag egentligen borde ha varit hemma och gjort, men som jag inte hade orken till för att göra. Hade ganska så kraftiga skuldkänslor för det och var troligen därför jag var så trött och allmänt borta. Hur som helst var det hur mysigt som helst att träffa Rohie igen, var riktigt längesen. Tog även klivet och köpte de två väskorna jag spanat in en

längre tid nu. Dessutom fick jag äntligen tillbaka min älskade film, Kejsarens nya stil!



Kom hem och tittade på hockeyn. Segade och vägrade att göra någon läxa, tills skulden och ångest tog över så vid sju tiden satte jag mig ner och började skriva på min uppsats med endast en inledning. Efter ungefär två timmar, hade jag skrivit klart, rättat den, skrivit ner stödpunkter till mitt tal som ska hållas imorron, läst det (tog mer än fem minuter!) och skickat in uppsatsen. Hur jävla bra och effektiv är inte jag?

Är sjukt trött just nu och skulle egentligen vilja sova. Men ska läsa talet ett par gånger till. Ska sedan vid tio duscha och så för att sedan krypa ner i sängen och somna till Supernatural. Hoppas bara att lugnet och detta braiga humör håller i sig även imorron.
Just det, mitt hår är fortfarande lite lätt lockigt och vågigt från gårdagen. Mamma utbrast nyligen "Vad fint ditt hår är nu!" Så det verkar som du lyckades iaf Jonna. : )

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback