den efterlängtade fredagen!

2009-05-01 @ 19:20:24

Såg precis det senaste Supernatural avsnittet. Det slutade grymt bra, med undantag från att Castiel blivit den surgubben som han var i början. Två saker slog mig under avsnittet. Det ena var att en sak som jag misstänkt så länge en viss person varit med i serien, dvs. två säsonger ungefär, verkar stämma fullt ut. Iaf om jag tolkade den lilla trailern som rullade i slutet av avsnittet rätt. Det andra jag kom på var att det snart är slut på säsong fyra. Det innebär att jag för första fången kommer få lida av det långa sommar uppehållet. Fattar verkligen inte hur jag ska klara mig. Det innebär i sin tur att sedan bara återstår en enda säsong kvar av hela serien, om det inte ändras.

Tänk om hela serien slutar så som jag misstänker. Jag kommer begå självmord!


Resten av dagen har man spenderat så mycket som möjligt utomhus och i solen. Vilket resulterade i en bränd axel och en riktig jobbig solfrossa nu  senare på dagen. Har dock nu lyckats bli av med den, men tröttheten börjar smyga upp och dessutom hettat kinderna som jag vet inte vad.

Fick påminnelse idag av min underbart gulliga vän Karin om vad som sker ikväll. Ja, detta är den fredagen som jag gått och väntat på så sjukt länge. Idag är Peter Johansson med på Så ska det låta. Och som en bonus på detta är Mojje även med. Kommer verkligen vara uppdunkad och laddad framför tv:n klockan 20:00. Kommer dessutom vara helt onårbar en timme efter det. LÄNGTAR!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback