Vi älskar Bendtner, javisst!

2009-03-03 @ 21:10:38
Helt ärligt så börjar detta kännas ganska löjligt, vilket det har gjort den senaste tiden. Har därför tagit beslutet att gå tillbaka hur det var från början... efter detta inlägg. Så från och med kommer det endast skrivas här när det känns verkligen akut för det eller när det inträffat något storslaget.

Dagen i skolan var mer än okej. Hade ingen engelska eller matte, endast ett biologiprov och radiojournalistisk. Så började 13:35, hur mysigt som helst. Provet gick mer än bra, och RJ var riktigt kort, inte ens en halvtimme, men dock kändes den närmare en timme.

Tanken var sedan när man kom hem att man skulle börja med evolutionsarbetet, men hade verkligen ork alls. Så idag blev det en riktigt lugn dag. Ska förhoppningsvis imorron åka och köpa skor med mamma och köpa Dannes presenter, annars måste jag ragga upp någon på fredag som vill göra det.


Tittar just nu på fotbollen, West Bromwich - Arsenal. Bendtner har redan gjort mål, missade det dock eftersom jag missade de första fem minuterna. Ska nu återgår till den.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback