only for JB

2009-03-01 @ 12:57:12

Ska nu ta och uppdatera eftersom Jonna klagade över att det inte skett någon sedan igår.

Natten spenderades hemma hos Ahvander. Blev upphämtade av dem kvart över nio. Blev genast påhoppad av Jörgen, eftersom en viss person hade skvallrat om krogbesöken. När man kom hem till den boningen  man mycket väl känner till och nästan kan helt utantill så blev det spelande. Vi provade på ett helt nytt spel för oss som hette Scotland Yard. Vilket var jätte roligt, men krävde en hel del koncentration. Så när tröttheten började smyga på så försvann även spelsuget.

Vi såg sedan klart förra helgens film. Efter det blev vi lämnade av Cindy och fick ligga ensamma i mörkret. Jonna hade kunnat somnat på mindre än en halv sekund. Om det nu inte varit så att jag var trött, så pass trött så att tröttheten förvandlas till babblande. Låg och babblade på om allt möjligt och fick verkligen skuldkänslor, men som vanligt har jag svårt att vara tyst vid dessa tillfällen. Hur som helst började även hon babbla efter ett tag, och när vi båda lättat på hjärtat så somnade vi in. De sista tankarna innan jag somnade handlade om att det är få människor här i världen som känner mig lika bra som Jonna. Och det är få människor här i världen som jag vet att jag kan vara mig själv med till 100% utan att den minsta orolig för att skämmas som jag känner med Jonna.



Blev en liten sovmorgon på en halvtimme innan vi blev uppropade till frukosten. Fick försvara Djurgården vid bordet och fick genomgå ett av Kickis förhör. Efter det kröp vi ner i sängen igen där vi låg och tittade på en massa olika saker.

Började vid halv tolv röra mig hemåt. Men kylan slog till mig så jag nästan blev helt paff, så ringde efter pappa när jag traskat ungefär 100 meter och bad honom hämta mig. När man kom hem var det Vasa loppet som gällde. Satt och hejade på alla svenskar och tryckte ner alla tjecker och norrmän. Men tyvärr så räckte det inte riktigt.

Borde egentligen dra igång med pluggandet nu, men har verkligen ingen lust eller motivation. Så det blir nog bara biologi, ännu en försenad svenska uppsats och troligtvis två radiojournalistiks inlämningar. Men får se hur dagen slutar.

Nu när jag ser de två systrarna online på msn får jag en sådan lust att döpa mig till PRINSESSAN. Bara för att, eller man kanske ska dra till med NARREN eller kanske till och med PRESIDENT.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback