SOMMARLOV OCH G I MATTE C!

2009-06-26 @ 19:09:22

GRATTIS ROHIE!

Jag har fått en ny favorit i det svenska landslaget. Hans namn, Pontus Wernblom.

Gårdagen bjöd på ett slutprov i matte C och en förkylning som verkligen bröt ut. Som tur var, visste man när man lämnade provsalen att man klarat det, allt tack vare pappa. Kom sedan hem och kände av förkylningen mer än någonsin. Gick och la mig under matchen och somnade fort, någon gång mellan halv tio - tio. Sov sedan nästan 12 timmar, vilket var både skönt och nödvändigt.

Vaknade sedan upp till en ny dag, och fick den tråkiga nyheten att Brasilien slog Sydafrika. Hade börjat gilla Booth och grabbarna riktigt rejält. Dessutom är publiken helt underbar! Har spenderat första dagen utav lovet genom att titta på tv, bränna benen och fått beskedet om ett G i matte C.  Skulle egentligen åkt till Rohie och lämnat presenten men saker och ting, främst förkylningen, satta stop för det. Ska troligen lämna den imorron istället. Imorron kommer det vara fullrulle. Ska till Rohie, försöka städa rummet, till Johanna och gratta henne och sedan hem igen och gratta mamma.


Tittar just nu på Sverigematchen. Vet inte riktigt vad man ska säga om det. Utan att klaga så bränner Sverige chanser som de måste sätta för att vinna matchen, vet dock att det är helt omöjligt att sätta alla chanser man får. För övrigt kan man inte klaga på laget. Resultatet är orättvist, riktigt orättvist. Det enda som skiljer lagen åt är att England sätter sina chanser och är överlägset bättre på hörnor. Hur man nu kan lyckas med det.  
Kan iaf glädjas åt att hur det än slutar kommer man få se ett lag man håller på i finalen. Gäller bara att hålla tummarna för Tyskland senare ikväll. Ska återgå till matchen nu.

Återigen suger publiken!

//Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback