orkar inte!

2009-06-24 @ 16:12:34

Har nästan inte pluggat någon matte överhuvudtaget. Orkar inte med någonting. Det är en kamp att till och med sitta upp. Om jag fick bestämma skulle jag gå och lägga mig nu, men vill inte det. Skulle isf inte kunna sova inatt, och då kommer jag vara ännu tröttare imorron på provet. Höll faktiskt på att somna ute på altanen. Var hur skönt som helst.
Kommer bli riktigt glad om jag lyckas få G imororn med tanke på omständigheterna. Känns så typsikt och riktigt surt att man ska bli sjuk nu när fått en sådan bra möjlighet att fixa till ett fel som egentligen kan skyllas på skolan och våran älskade rektor. Östra är bra, den skolan har egentligen allt ... med undantag från vettiga lärare, finns dock några få undantag som betsår utav riktig bra lärare. Men i det stora hela är de sämst och rektorn är t.o.m. ännu värre.


Ska nu ta och lägga mig i sängen (och inte somna) titta på Family guy, sedan äta. Förhoppningsvis orka göra lite matte med pappa. Ska lägga mig ikväll vid åtta, tror jag. Om planerna inte ändras, vilket de lär göra. Får sedan se om jag kommer kunna hålla mig vaken till fotbollsmatchen ikväll. Spanien - USA.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback