"Mamma jag vill ha mat"

2009-06-10 @ 21:52:48

Sitter nu ensam i mitt rum och ska försöka skriva ett litet önskat inlägg. Cindy bad mig nämligen att skriva om en förfärlig händelse som skedde idag, så ska väl göra Kungen, pimpen! glad. Men nog pratat om det nu, fortsättning följer...


De senaste dagarna har spenderats precis som de tidigare. Matte, Jonna & Cindy och Sly. Idag var inget undantag. Började med en skolavslutning som var prydd med Jonnas sällskap. Den lilla flickan frågade igår om hon fick följa med, vilket man inte kunde säga nej till. Tycker att det var hur guligt som helst att hon ville följa med och uppskattade det mycket. Kom till skolan, träffade några människor. Fick reda på att ingen i klassen varit närvarande på gårdagens klassutflykt. Fick betygen, två besvikelser. Ett för att man hade sänkt sig och ett för att jag vet att jag kunde presterat så mycket bättre om man bara lagt ner lite mer tid. Hur som helst, saker och ting är redan gjort.

Åkte till Farsta med Jonna efteråt. Letade efter kläder till hennes pojkvän. Skulle sedan köpa med oss mat hem, men den välplanerade färden hem total floppade. Men vi överlevde. Väl hemma hos Jonna blev det uppvärmning av mat och sedan Sly. Det var där det inträffade. Efter ett par timmars spelande, lycka, skratt, avklarade hinder och ett växande ego och stolthet så upptäckte man ett fasanfullt hål i nylonstrumporna. Hur jag lyckades överleva är ett under!

Åkte hem efter ett ytterligare ett par timmar. På vägen ut till bilen skrämde Jonnas pojkvän nästan livet ur mig. Inte uppskattat någonstans.


Hemma räknade åt man, räknade matte. Sedan kom Jonna och Cindy över. Tittade på matchen medan jag gjorde klart det sista på matten. Såg sedan med stolthet hur Sverige slog Malta. Vi satt dock och hoppades på ett mål till, men icke sa nicke. Efter det blev det lite kortspel, systrarna kom in i deras vanliga jag, så det blev en hel del skratt. De åkte tyvärr hem för ett tag sedan, eller rättare sagt sparkade. Så söta de är.


En glad nyhet är att jag under de senaste dagarna gjort vissa framsteg. Har t.ex. börjat min väg mot ett fritt missbruk av ordet mysigt.
En annan mindre rolig nyhet är att man nu måste lägga ner mer tid på matten, tyvärr. Vilket betyder att det inte kommer kunna bli så mycket Sly spelande de närmaste dagarna.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback