Loka päron

2009-06-04 @ 23:10:00

Hektisk dag, Var ledig idag, eller hade rättare sagt en enda lektion då man bara skulle lämna tillbaka boken och göra en utvärdering. Skulle bli riktigt förvånad om någon överhuvudtaget kom.

Vaknade imorse klockan åtta, slog direkt på Vakna med the vocie. Låg och mös, halv sov och halv tittade på Vakna i en halvtimme innan man pallrade sig upp. Tyvärr så är det så att lediga dagar ofta går åt till shopping med mor, men då ska man vara vid affärerna när de öppnar. Åkte runt till Sickla, Nacka och Kungens kurva, prova en massa saker och tittade på ännu mer saker. Innan man var klar messade Jonna och ville hitta på något. Eftersom vi nästan redan var klara då var det bara att fixa det sista, åka hem en snabbis, äta och sedan åka hem till Jonna.


Efter en trevligkväll med hela den trevliga familjen som vi förvandlades till åkte man hem med två nya smeknamn på två av dem. Cracky och Lee, kom själv på Lee i bilen på väg hem. Är väl inte heller någon idé att försöka berätta hur kul det var hos dem? Precis som vanligt bjöd det på en massa skratt och flumm.

Såg nyss Blomstertid. Sjukt stört roligt program, tycker så synd om Kenneth och Anders! Lider verkligen med honom och får ibland svårt att komma ihåg att han bara är påhittad. Ska nu ta och fixa med allt som köptes idag och sedan ska man nog försöka sova. Ska vara i skolan imorron klockan nio. Lämna tillbaka alla böcker, kanske titta på treornas utspring, fika lite och sedan ska man tvinga med Johanna till Farsta och löpa The sims 3. Hur man lyckades glömma det idag är verkligen ett mysterium. Så imorron kommer det bli Sims hela dagen!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback