The American dream can be so deceptive

2009-07-20 @ 22:32:53

Som Jonna sa, det är verkligen konstigt hur man kan gå från att bry sig så mycket om en vän till att avsky den så mycket. Men det här har du orsakat helt själv. Så du får helt enkelt skylla dig själv. Jag tänker fan inte hjälpa dig när du mår skit efter hur du behandlade mig. Du har försatt dig själv i denna situation och nu får du ta dig ur den själv. Jag säger bara en sak, du har en sån jävla tur att du fortfarande har människor som bryr sig om dig efter allt du gjort.



The American dream can be so deceptive
Har nu äntligen städat rummet. Eller ja, man har ju dammsugningen och sängen kvar ... men det tar man imorron i dagsljuset. Sitter just nu och lyssnar på klassiker. Har de senaste sex timmarna lyssnat på Dexter, och om jag ska vara helt ärligt så tröttnar man rätt så fort på hans röst och problem. Men nu har man hunnit till tredje avsnittet av tredje säsongen. Börjar nu spekulera i hur serien kommer sluta. Om han inte blir tagen, upptäckt eller begår självmord, eller kanske själv blir mördad ... med andra ord om han undkommer allt så kommer slutet vara riktigt kasst. Jag är verkligen en serienörd. När man ändå är inne på ämnet kan man även nämna att 10 september känns alldeles för långt bort. Samtidigt vill jag inte att den dagen ska komma. Hur ska jag kunna klara mig mellan varje torsdag? Hur kommer jag klara mig när allt tagit slut? Men framförallt hur ska jag kunna kontrollera känslorna? Nej, får nog söka hjälp angående det.



Såg en liten stund på ett program om den första månlandningen. Helt sjukt hur de kan klaga på att man kör bilen 2 meter extra när de skickade upp ett x-antal rymdraketer som total misslyckades bara för att bli de första på månen. Eller ännu mer idiotiskt, att försöka ta sig ut till ett område som vi inte ens är skapta att vistas i. Men mina åsikter om rymdfärder kan få utrymme en annan gång. Nu handlar det om USA. Mamma berättade då att hon hade sett ett annat program här om dagen då folk som då var högt uppsatta gått ut och berättat helt sjuka saker. Man har ju alltid misstäkt att saker och ting sköts på det sättet, men det chockar mig verkligen hur de kan gå ut och berätta hur de spelat in filmer som skulle föreställa den första månlandningen och hur de sedan mördat folk för att hålla sanningen gömd. Det hela blir ännu sjukare när de sedan 50 år senare sitter och berättar om det. Ja, USA är verkligen speciellt... och inte på ett bra sätt. Men det får man väl hålla för sig själv, annars lär ju FBI svänga förbi och radera en.

//Jenny  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback