I’m hot, you’re cold!

2009-07-19 @ 20:47:01

Sorligt, sorligt säger jag bara ...

Är nu hemma, så folk kan sluta gråta nu. Är rätt så trött just nu, så förhoppningsvis blir det inte så mycket skrivande. Helgen var helt underbar! Spenderade nästan varenda liten sekund med två riktigt underbara flickor, några av de bästa jag någonsin kommer träffa. Vi anlände vid campingen runt fyra tiden i fredags och åkte hem idag vid halv två. Vad mer ska man egentligen säga? Blev inte så mycket bad som man hade trott, inte heller blev det någon grillning, men det får vi ta nästa gång. Blev istället en massa prat, skratt och kortspel, man blev dessutom daskad rakt i ansiktet! Jonna blev lite sur för att jag och Cindy gaddade ihop oss emot henne ibland, men vi gör så endast av kärlek! Vi fick även träffa en mycket trevlig prick vid namn Adolf. Är också väldigt glad över att helgen blev så lyckad som den blev. Var rädd ett tag att allt skulle total floppa, men usch vad man kan oroa sig i onödan ibland.

Tröttnade inte heller på någon av dem, vilket jag nästan hade förväntat mig, inget illa menat. Skulle lätt kunnat stannat kvar åtminstone en natt till. Är så taggad på att göra om det, men vi får väl se.

Som sagt är grymt trött just nu. Orkar inte skriva mer och känns just nu som man bara upprepar sig. Men tack flickor för en jätte trevlig och rolig helg. Ni är oslagbara!


Med Jonna och Cindy gäller dealen, ta två få en på köpet (den billigaste såklart). Hihihi, nej nu var jag elak.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback