Godnatt!

2009-07-30 @ 23:53:09

Har varit en ganska så lugn dag. William var här hela dagen. Mitt humör växlade hela tiden, men allt som allt var det ganska okej att ha honom här. Lagom till att han skulle åka hem så kom morfar förbi och skulle börja gräva på mellangården som jag kallar det. Efter en halvtimme kom även mormor och då fick man berätta lite saker man läst från boken titigare idag. Lyckades få Danne att åka till Länna där man bara skulle köpa batterier. Men kom hem med batterier, en film och mat. Har även under dagen lyckats fixa en hel del med bilderna man har både på kameran och datorn. Har nu organiserat dem bättre och tagit bort de lite mindre nödvändiga bilderna.


Hade egentligen tänkt sitta och skriva lite på boken under kvällen, men istället så såg man på film, Dumpad, för första gången. En helt okej film. Störde mig dock som fan på Mila Kunis röst efter att Danne lyckats fått mig att lista ut att hon gör Megs röst i Family guy.  

Imorron ska spelet komma. Är så förväntansfull och laddad, men är även orolig för att det ska ha moderniserats alldeles för mycket för min smak. Har sett lite grann av den nya Sun ce, och kan säga att jag gillar det inte. Men imorron är det upp till bevis. Anton och William ska även komma förbi imorron ett tag på kvällen. Kommer äntligen få beskedet då, även om det inte kommer kunna bestämmas. Är ganska säker på att det kommer bli ett ja, men man vet ju aldrig.

Ska nu se Paradise Hotel.

//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback