bakning pågång!

2009-07-02 @ 16:24:14

Tydligen är det torsdag idag, jag trodde att det var onsdag. Utöver att jag nu missat en dag, missat programmet som gick igår som jag ville se så har mina planer man planerat inför morgondagen helt fuckat sig. Men kunde lätt styra om dem så de sker senare på kvällen istället.

Imorron på dagen ska vi åka till farfar. Han fyllde 85 förra helgen och pga. Malmöresan kunde vi inte hälsa på. Så det ska göras imorron. Senare på kvällen ska man träffa Karin och hitta på en massa bus.


Vaknade imorse, hade helt glömt bort att man hade skavsår, vilket var underbart eftersom det första som uppfattas på morgonen annars brukar vara just smärtan i hälarna. Sov riktigt länge inatt, vilket var hur skönt som helst. Låg även kvar i sängen en timme eller så. När man sedan kravlade sig beställde man lite saker av mor och far som skulle åka och handla. Mest de medicinska sakerna man fann och tog slut på igår kväll. La mig ute på altanen för att sola, men orkade inte mer än en vända på rygg och mage. Så sjukt varmt. Har sedan dess fördrivit tiden genom att göra en massa småsaker som jag knappt själv kommer ihåg. Kanske har fått solsting.

Har precis slängt in muffins i ugnen. Ville göra kladdkaka, men ingen nappade på det. Föreslog då kladdkaksmuffins, eftersom Johanna babblat så mycket om dem. Har ingen aning om hur man gör dem så gick mest på känsla och gissningar. Får se hur resultatet blir.

Om ungefär 40 minuter börjar det nya programmet man fastnat för. Date my ex, with Jo & Slade. Snacka om sjuka program man kan fastna för.

Har äntligen fått kameran att fungera nu. Så ska nu få titta på bilderna på Gibbs!

//Jennu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback