Tha day is here!

2009-01-15 @ 08:32:32

Är helt utvilad just nu. Gick återigen och la mig tidigt, vaknade flera gånger under natten men somnar alltid om efter någon minut. Så otroligt skönt att vakna upp och det enda som tar emot är just värmen och allt mysigt som har med sängen att göra. Inget med att man är trött eller att man inte orkar. Dessutom är det ännu skönare när man går upp och ingen är kvar, alla har åkt sin väg. Ingen som man måst säga god morgon till, ingen som man ska springa in i, man får ha allt ifred och göra det i sin egen takt. Men det bästa av allt är tystnaden och att man kan bryta den på vilket sätt man själv vill och när man vill, utan att störa eller störas av någon annan.


Fick nyss sms från Anna, hon hade tydligen glömt att det var sovmorgon idag, stackare.

Igår började Christine i USA, så satte på nedladdningen för fem minuter sedan. Idag är även den dagen jag väntat på i en evighet känns det som. Supernatural börjar idag! Så inatt kommer det första avsnittet kunna laddas hem, funderar nästan på att gå upp och starta laddningen, sedan gå upp tidigare imorron innan skolan och se på det. Okej, så löjlig kan man inte vara, med eller utan rösten i bakhuvudet. Hur som helst så borde morgondagen klassas som en helg. Är så glad så jag har hamnat i ett chocktillstånd just nu.  


Idag är även den första torsdagen detta läsår utan KKT. Vi kommer sluta tidigt varje torsdag från och med nu. LYCKA! Så skönt att slippa den sköldpaddan och han gayiga stil. Usch, han var verkligen äcklig.

Nej, ska väl ta och göra ett ryck med allt som ska göras innan skolan så jag inte missar bussen.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: emelie

Jätte fin blogg, vad gör du då? =)

2009-01-15 @ 08:45:30
URL: http://loneley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback