Stackars hjärntvättade små killar

2009-01-06 @ 03:21:47

Är så jävla förbannad just nu så vill inte gå in på saker och ting.
Allt jag vill få är att jag verkligen beundrar Victor Hedman just nu för han känsla för laget och sättet han ställer upp för laget. Fick en sådan stark nations eller patriot känsla eller vad man nu ska kalla det när han hoppade på den äckliga Espresso 7:an efter att han hade kapat Markström. Var så nära att ställa mig upp och börja applådera åt honom. Gillar egentligen inte när unga spelare beter sig. Men kanadensare förtjänar sådant så mycket! ÅH, jag blir så förbannad.

Om jag hade varit tränare i Sverige hade jag vägrat fortsätta spela matchen. Hade krävt att få nya domare, även om det betytt att matchen blivit uppskjuten till en annan. Hade inte spelat någon roll om vi blivit av med förlusten. Jag skulle hellre ta en sådan smäll än gå med på sånt som ny sker. Önskar verkligen att någon gör något åt detta efter detta VM. Kanada kan verkligen inte få fortsätta styra hockeyn. Jag är så sjukt sur just nu så jag känner hur likheten sprider sig i hela kroppen.
Nej, nu går vi in i tredje perioden och smäller några jävla kanadensare. Vi behöver inte vinna, bara skaka om dem och visa att de inte är så jävla bra som de tror.
Måste även få det sagt ännu en gång, Wikegård är så klockren. "Jag vill bara slå sönder något, gå in till domarna och läxa upp dem" Jo, tjena, "läxa upp dem".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback