skraj som fan

2009-01-16 @ 20:47:04

Jag måste verkligen berömma mig själv. Jag var så sjukt duktig idag på matten! Satt och räknade helt för mig själv, och klarade flera tal. När Lisa gick förbi bad jag till och med om hjälp för att klara ett tal som sedan gjorde att jag klarade ytterligare ett. Var så inne i matten att jag inte ens skrattade åt Karro när hon drog ett skämt som var roligt. Brydde mig inte heller om att kommentera när de sekunden efter påpekade att det var ett "Jenny skämt". Men nu när jag tänker så känns det ganska hemskt, att de anser att sådana skämt är Jenny skämt. Aja, jag får glädjas åt matten istället! För den är jag verkligen glad över, dessutom var jag så duktig den senaste lektionen, saker och ting börjar kanske lossna nu. Fysiken börjar också kännas lite lättare nu, trots att provet gick åt helvetet.


Inatt kommer jag verkligen ha svårt att somna. Supernatural var jätte läskigt! Har aldrig varit rädd efter ett avsnitt, men idag var det verkligen läskigt. Grejen var den att det inte handlade om övernaturliga saker, utan om vanliga människor. USCH!

Är dessutom är jätte sur. Imorse fanns vara en version, den på 1 GB och som ska vara i bra kvalité. Fuck my ass att det var. För det första gick det inte att spola i den för då hängde den upp sig på en bild den verkade fatta tycke för. Sedan blev det still bilder mitt i avsnittet medan ljudet fortsatte. Sedan försvann ljudet i slutet. Men, men nu får skiten vara så. Ska skaffa ett ny som jag kan se imorron. Vill bara glömma allt man nyss såg nu.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback