skoldagen avklarad, jag överlevde.

2009-01-07 @ 17:21:42

Nu är första skoldagen avklarad. Vad ska man säga om den? Ganska så onödig. Började vid ett, eftersom matten var inställd. Första lektionen var idrott, där vi hade redskap och motorik. Blev riktigt stolt över mina två agerande. Klarade av att köra, spindelväv, spindelnät eller vad det nu hette. Skämde även ut mig genom att visa mina kunskaper inom detta område i form av en hjulning.

När lektionen äntligen var slut så var det dags för den efterlängtade fysiken. Efter en inledning på den lektion då L-O babblade på samtidigt som jag, Johanna och Karro hade ett lite tjafs längst bak i klassrummet så fick vi jobba på med uppgifter. Busiga som den nyss nämnda trion är så stack vi så fort L-O gick för att kopiera papper, vilket var efter bara någon minut.


Vi åkte då till Farsta där Karro skulle vidare medan jag och Johanna skulle gå runt ett tag. Efter våran lilla tripp slog det mig återigen att Farsta verkligen har många äckelgubbar, att man aldrig slutar förvånas över det. Hur som helst resulterade den lilla utflykten i att allt som skulle bli köpt köpes, inget mer heller. Kände mig ganska nördig när jag gick med min stora Bokia påse. Kom hem med världens rödaste kinder som jag lyckades dölja för mamma tills de värmt sig en aning.

Borde egentligen plugga, men orkar inte. Funderar på att istället försöka titta ikapp alla de Friday night lights avsnitt jag missat.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback