PSYCH IS BACK!

2009-01-10 @ 14:36:46

Usch, vilken hemsk dag. Har inte börjat med pluggandet ännu. Har verkligen ingen lust att göra det, men vet att jag måste.

Har även lyckats klanta till det så mycket som det bara går. Installerade det nya msn imorse, ett stort misstag. Hatar den nya versionen. Försökte hitta den gamla jag hade, men hittar den inte någonstans. Så nu verkar det som jag kommer bli fast med det nya äckliga skit, cp msn.

Finns dock en sak som lyser upp tillvaron, det nya Psych avsnittet. Såg det för ett tag sedan., har verkligen saknar Shawn och Gus. När mamma och pappa kommer hem ska jag prova kläder jag köpte igår och visa mamma, få ett godkännande och sedan besluta mig för om jag ska ha kvar dem eller inte.



Kom lite längre inatt med filmen, såg fram till när han klipptes. Blev så trött sedan så jag inte ens kommer hur resten, så troligen gick förloppet mellan att slutna ögonen och somna väldigt fort. Vaknade sedan runt två tiden och upptäckte att jag fått sms från någon, har inte numret inlagt och var så pass trött att jag inte orkade bry mig så mycket om den personen. Gör jag väl inte nu heller egentligen inte, men än att jag bara undrar vem det var och hur den personen fått tag på mitt nummer. Har några teorier om vem det kan vara, men orkar inte slösa energi på det

Kvällen är iaf planerad. Ska till Ahvander igen. Tror nästan de vill smitta mig med vad det nu är som Cindy råkat ut för. Men vad spelar det för roll? Ett gott skratt förlänger livet och varje gång man är med dem förlängs livet med flera år, så bli inte förvånade om jag blir världens äldsta människa och lever upp mot 300 år.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback