Lost in Austen

2009-01-08 @ 19:02:26

Sitter just nu och väntar på att Lost in Austen ska börja. Inte direkt en av favoritserierna, men kan rekommendera den lite svagt om man fallit för Stolthet och fördom, som om någon kan ha misslyckats med det. Har inte blivit något pluggandet, som väntat. Har inte blivit mycket av något alls. Trots det är jag på jävligt bra humör. Imorron börjar Psych igen imorron och om en vecka är det dags för Supernatural. Har längtat så sjukt mycket efter det.

Efter Austen ska jag ta och gå igenom klädkatalogerna igen. Vill försöka få det efterskickat så snabbt som möjligt så risken för slutförsäljning är så liten som möjligt.


Imorron har jag ingen skola alls. Egentligen har jag en enda lektion, men orkar inte åka till skolan för att få ett kemiprov som jag redan vet vad jag fick på och som jag ändå inte vill gå igenom med den äckelläraren. Är den enda i klassen som ogillar honom. Hur som helst, imorron har jag som sagt ingen skola. Men ska ändå försöka gå upp relativt tidigt och börja plugga på något. Sedan runt tolv tiden ska man till skärholmen med Jonna, efter den lilla turen ska jag hem hem till Jennie och bli klippt och fin.

Nu börjar serien!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback