Ledgen of the seeker!

2009-01-21 @ 16:07:49

Om hem från skolan för några minuter sedan. En ganska bra dag. Hade ingen psykologi så det var sovmorgon. Gick upp lite tidigare för att hinna med att åka till några affärer innan. Det blev bara ett par skor, hittade ingen ram. Första lektionen var matte, fattade inte allt men lite gick iaf in. Sedan var det lunch, och idrott. Blocket som innehåller motorik och redskap, det allra värsta enligt mig var inte så farligt. Hela lektion spenderades med försök att bygga en pyramid på 10 pers. Efter nästan hela lektionen klarade vi det, före den andra NV-klassen. YES, vi vann!


Sedan var det fysik som spenderades precis på det vanliga sättet. Längst bak i klassrummet, anteckenade allt som skrevs på tavlan. Men fokusen ligger alltid på något hela annat. Idag gällde det att kasta sudd på Caroline och rita på varandra. Johanna har verkligen bra överlevnadsinstinkter måste jag säga. Lyckades smita ifrån lektionen lite tidigare. Ska nu se ytterligare ett avsnitt av Ledgen of the seeker. Craig Horner! Har längtat hela dagen efter att få se det igen.  Ska sedan äta och sen är det samhälle som gäller. Pappi är hemma så kommer få en hel del hjälp.

Planerna var egentligen att man skulle gymma med Diana idag, men de sket sig just eftersom pappi inte varit hemma tidigare. Dessutom blev man frågad av Jonna om man inte ville hitta på något, men tyvärr så var man tvungen att tacka nej. Hatar verkligen skolan ibland.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha de är ett måste om man ska kunna umgås med dig ;)

2009-01-21 @ 18:46:10
URL: http://jojjobruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback