Helgalen dag med the Ahvanders

2009-01-09 @ 22:28:33

Har precis kommit hem från en riktigt händelserik dag.

Började som sagt med lite förseningar, men när man äntligen kom ut till busshållplatsen och klivit på bussen möttes man av en mänga människor. Bussen var nästan full, blev en aningen chockad eftersom det ändå var ganska tidigt. Vid Jonnas busshållplats fick man sällskap, av både henne och systern. Ska försöka sammanfatta vistelsen i skärholmen kort. Vet att jag har sagt det förut, men säger det igen. Systrarna Ahvander är verkligen helt underbart sjukt roliga att umgås med. På vägen till skärholmen sades det så roliga saker så jag ville bara lägga mig ner på golvet i tunnelbanan och skratta. Det är verkligen hemskt att umgås med dem ibland för det enda man gör är att tokskratta, och då överdriver jag inte. Väl i skärholmen hittade vi alla saker. Efter lite rundvandring och fika så kom jag där ifrån med ett par jeans, en tröja och en bh.

På vägen hem var det lika tokigt som på vägen dit. Klockrenaste var ändå när jag varnade dem för att deras sång störde folk runt omkring på ett sådant sätt så de började lyssna på musik och killen jag syftade på svarade. En annan nämnvärd händelse var när killen som de två satt mittemot kämpade verkligen för att hålla sig för garv åt dem.


När man väl började närma sig hem stod det fast att det inte skulle bli någon klippning idag, det sköts upp till på söndag. Istället blev man hembjuden till systrarna, och till Jonnas besvikelse blev det ingen Alfapet. Istället såg vi på Death race, riktigt äcklig film enligt mig. Egentligen skulle bara jag och Cindy se den medan Jonna städade, men icke sa nicke. Hon fastnade framför den och när filmen var slut hade hon hunnit plocka undan två saker. Efter det blev det lite Let's dance. Cindy fick blev även bjuden på date.

Efter mycket om och men var man hemma. Fick då ett hemskt sms från Karro där det stod att hennes älskade Ronaldo varit med om en nära döden upplevelse. Sörjer med dig Karro.

Lovade dessutom Jonna att jag skulle berätta om hennes jackprovning. Jag skojar inte, hon provade varenda jacka hon såg idag. Dessutom är det värt att nämna att Jönssonligan nu uppstått i en kvinnligare form.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback