God morgon världen!

2009-01-30 @ 08:23:01

Djurgården vann igår mot Rögle!


Helt otroligt nog så har jag ingen träningsvärk. Det enda som känns är att musklerna är trötta, eller utvilade. Vet inte riktigt vilket som är det rätta ordet att sätta in där.

Hade världens bästa morgon imorse, om man nu kan säga så reda nu.  Vakande upp och kollade på klockan såg att den skulle ringa om två minuter, så jag startade tv:n. efter någon halv sekund slog det mig att det inte stått 07:28, utan 06:28. Så det var bara att stänga av datorn och somna om. Vaknade sedan en minut innan halv åtta. Satte då på tv:n där Erik Segerstedt blev intervjuad tillsammans med Hanna Hedlund. Kollade klart på det och gick sedan upp. Tjugo minuter senare ringde mormor och frågade om jag ville ha skjuts. Tackade glatt ja, men kändes lite surt eftersom jag då hade kunnat sovit en halvtimme till. Men hade ju då missat Erik, så det kändes rätt så bra.


Kort dag i dag i skolan. Kemi och matte är säkert, sedan har vi kanske svenska. Vet inte ännu. Jobbet idag blir att hitta någon att åka till Farsta med. Men känner mig ändå på rätt så bra humör. Så skulle inte vara så jätte hemskt att åka själv. Möjligtvis skönt att få spendera lite tid åt sig själv i sin ensamhet.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback