Fysik, nej tack!

2009-01-14 @ 16:23:02

HELVETETS, JÄVLA, SKIT, FAN! Provet gick verkligen åt helvete, så nu är den biten avklarad. Är så sur på allt. Men, men nu är det bara att plugga in den dära optiken och hoppas att man klarar det innan det stora provet.

Annars var dagen ganska bra. Började med psykologi, Petra gör lektioner både roliga och intressanta. Vi fick dessutom sovmorgon imorron. Sedan var det matte, där jag och Karro jobbade på tillsammans. Vi klarade några tal tillsammans, men när vi hann ikapp Johanna tog det slut. Istället började pratet handla om andra saker. Tills jag slängde ännu en blick på talet och lyckades lösa det. Blev så glad och stolt över mig själv, vilket Johanna, Karro och Lisa fick höra. Karro blev till och med tvungen att sticka hål på mig efter ett tag så jag inte skulle blåsa iväg.


Sedan var det äckel lunch, som sedan skulle följas av idrott. Jag hade huvudvärk och ingen som helst lust med idrott så beslöt mig för att "ha glömt kläderna", Karro var ändå sjuk och Johanna ville inte vara själv så hon hängde på. När vi sedan kom ner till hallen var det flera som var ombytta, men efter fem minuter anlände Klumpen och berättade att idrotten var inställd. 1½ timmes håltimme innan fysikprov, det blev en sväng till centrum och sedan en massa tid att ta död på. Det blev även lite tjafs och sånt, men ingen större grej än så.

Provet gick som det gick. Sedan var det bara raka vägen hem. Ska nu äta och när pappa kommer hem ska vi byta mitt busskort och förhoppningsvis fixa pennor och sudd, men får se hur det blir med den saken.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback