"Det är glassen"

2009-01-13 @ 14:24:50

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska försöka sammanfatta dagen kort eftersom jag känner hur tröttheten börjar smyga upp.

Dagen började med engelska, helt onödig lektion eftersom inget egentligen gjordes. Efter den var det den långa rasten/lunchen. Så jag, Anna och Johanna åkte till Farsta och åt. Något som jag och Johanna misstänker kommer ske flera gånger på tisdagar. Fick agera bank under vistelsen eftersom både Anna och Johanna lånade pengar till mat och Anna även lånade mitt busskort. Tillbaka till skolan där matten väntade, blev lite larvigheter från mig och Johanna innan genomgången började. Kände även under lektionen hur sockret började ta tag i en ordentligt, och det sades lite halvdumma saker..


Ingen biologi betydde återigen en lång håltimme för min del. Men eftersom Johanna slutade och Karro var upptagen med att åka hem till Johanna och mörda Rocky så beslöt jag mig för att skita i radiojournalistiken och istället åka hem och plugga fysik. Sitter nu hemma, ska snart försöka hitta något som kan ge en energi att plugga och sedan är det bara att dra igång med skiten.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback