dags att börja?

2009-01-19 @ 18:09:25

Nu har pappi åkt till Schweiz, kommer sakna honom. Visserligen kommer han hem imorron någon gång, men det är alltid lika tomt hemma utan honom. Så ska nu försöka sätta igång med samhällen samtidigt som handbollen rullar på i bakgrunden.

Fick nyligen sms från Diana. Den lilla snälla fröken hade kollat upp saker och ting nu, och om jag inte har helt fel så var det gratis att prova på nu. Så ska dit på onsdag efter skolan och kolla lite grann. Får se hur fortsättningen blir sedan, vore hur skoj som helst att sätta igång. Men sådana planer brukar alltid gå i lås. En sak är iaf säkert, ska börja med de dära små träningspassen idag.


Blev nyss påmind om dagens lyckligaste ögonblick, förutom de gångerna jag fick återberätta min historia igen. Karro fördes under fysiken tillbaka till låg/mellanstadiet, när hon sedan kom tillbaka konstaterade hon att jag och Figren har 87%. Hahaha, pinsamt. Hon och Josefson har 90%, medan Johanna och Gustafsson har 24% eller var det nu var. Ska väl återgå till ekonomi skiten nu. Önska mig lycka till!

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Diana

yesbox! Så på onsdag får jag köra slut på dig?;) hihi

2009-01-19 @ 20:37:02
URL: http://bittrasanningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback