Bowlings rundan avslutad

2009-01-30 @ 21:46:59

Kom precis hem från bowlingen. Det blev bara Danne, Nikolina och Ivan. Fast bara jag, Danne och Ivan som spelade. Lyckades hänga med i 1½ serie, sen drog Danne ifrån mig och Ivan.

På vägen hem fick man reda på att Danne och Nikolina smitt planer om att lura ut mig och hennes bror på blinddate. Ivan försökte sedan göra reklam för killen. Tydligen är han jävligt snygg och är jätte smart, eftersom han kan multiplikationstabellen. På vägen hem började även Ivan bli lite påverkad så det sista som skedde var att han skällde ut mig. Vi kom in på trångsundsskolan som samtalsämne och kände att jag var tvungen att klarna ut en pinsam sak. Så berättade att jag inte kände igen honom när han började. Då bröt utskällningen igång. Tydligen kände han igen mig och visste allt mig. Han blev väldigt upprörd över det eftersom "vi faktisk lekte tillsammans när vi var fyra år". Men, men ibland så blir det så. Är faktiskt ganska pinsamt, annars brukar jag vara den som känner igen folk. Men tydligen inte denna gång.


Funderar nu på vad man ska göra resten av kvällen. Blev bjuden hem till Ivan, men andra planer dök upp som sedan försvann så fort man klev innanför dörren nästan. Vill inte heller ringa upp dem och skämma ut mig. Det vore ännu pinsammare.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha han kan multiplikationstabellen. Han måste vara begåvad ^^

2009-01-30 @ 23:57:56
URL: http://jojjobruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback