Psych, Drake & Josh

2009-02-07 @ 19:14:06

Om jag inte hade varit så dum, seg och olika mig själv inte tittat på mobilen med jämna mellanrum skulle man troligen spenderat kvällen med Jonna. Men tyvärr lade man märke till sms:en alldeles för sent, vilket gjorde att en ivrig homo sapiens lyckades sno henne från mig. Där drog jag allt en nitlott.

Känner dock att det inte gör så mycket, förutom att det är väldigt synd att gå miste om en kväll med Jonna så behöver jag lugn och ro blandat med lite vila ikväll. Är helt slutkörd efter all matte, stress och press som drabbat en under dagen. Så det blir ännu en mysig hemma kväll för min del.

Danne kommer kanske ringa om ett tag, han frågade om jag ville hänga med på bowling om det blev någon. Lockar lite grann, men får se hur det blir med den saken.


Har blivit ännu mer sugen på att köpa träningskläderna jag såg i veckan med Jonna. Så funderar på om man inte ska tvinga iväg mamma till intersport och köpa dem nästa vecka när vi ska till IKEA.

Åh, nästa vecka. På måndag. Födelsedag, presenter, , läsk och en massa godis. Fy farao vad mysigt! Hoppas verkligen Johanna ringde 02:10.


Nej, nu ska resten av kvällen ägnas åt Psych och den nya Drake & Josh filmen som jag ännu inte sett. Ska sedan lägga mig tidigt så jag orkar upp ännu tidigare imorron så man hinner räkna en massa och förhoppningsvis så hinner man även gymma.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback