ny hållning

2009-02-06 @ 15:44:45

Läste nyss Jennies blogg. Måste bara fylla in med att jag har den sjukaste fobin mot ormar som finns. För att komma till saken, jag läste hennes senaste inlägg, vilket handlade om ormar. Hade bara scrollat ner så man bara såg texten, när jag sedan kom till de sista raderna scrollade jag ner ytterligare lite grann för att få texten centrerad i mitten. Då såg jag översta kanten av bil, var max en halv centimeter, men insåg direkt vad det var. Hade inte ännu brytt mig om samtalsämnet, det berörde mig inte alls. Men när jag såg den översta delen av bilden grep den till och nästan i den graden som finns. Blev tvungen att gå ut till mamma stå och bredvid henne i tio minuter innan jag osäkert och med en hög dunkande puls kunde återvända till mitt rum. Usch, nej ormar är verkligen det värsta som finns.


VI satt då och diskuterade hållning, så från och med nu ska jag ändra hållning helt och hållet. Känner mig som en docka fast på en glasspinne men hakan rätt upp i luften. Men, men ... man vänjer sig.

Orkar inte räkna någon matte, inte ännu iaf. Funderar på om man ska ta och städa eller kolla på någon serie. Det bästa vore väl ändå städning. Den ger mer, dessutom slipper jag bli beroende av någon serie och jag kan träna mer på min hållning. Ja, det får bli dagens nya sysselsättning.

Kan fortfarande inte sätta benen under skrivbordet.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: joey

du de håller jag med om !

2009-02-07 @ 13:20:52
Postat av: joey

du de håller jag med om !

2009-02-07 @ 13:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback