Not a subwayvirgin any more.

2009-02-16 @ 16:20:57

Kom hem från skolan för ett ganska bra tag sedan. Har sedan dess egentligen haft en lång diskussion  med mamma som gick från min samhälles uppgift till den störda rektorn vi har i skolan, och där emellan dök även dagarna i Trångsundskolan upp.

Skolan idag var riktigt rolig och skön. Morgon dock kunde man hoppat över. När man väl kom till skolan upptäckte man att både Johanna och Karro inte var där. Johanna fick man reda på ganska snabbt var sjuk medan Karro antog man bara var det. Har inte hört något från henne sedan i fredags, så börjar bli lite orolig nu.

Paniken började sprida sig och tanken att åka hem slog en även. Men sedan dök Hamrin upp och allt blev precis som den gamla goda tiden då vi läste scortum. Svenska gick fort, likaså med coachtiden och kemin.


På lunchen drog jag, Hamrin, Mingis och Challe till Hanninge där vi åt på Subway, för första gången för mig. Det var himmelskt. Sedan föreslog Hamrin att hon och jag skulle gömma oss medan Mingis och Challe letade efter oss. Förslaget togs upp på skämt, men Mingis nappade direkt så vi började leken. Det var verkligen sjukt kul. Jävlar vad vi skrattade inne på HM. I väntan på att insläppta på samhälles lektionen så utvecklade vi leken en aningen och vi fick lite konstiga blickar från några esteter. Men vem bryr sig? De är ju ännu konstigare.

Samhällen var faktiskt ganska intressant och gick fort. Troligtvis för att vi missade en hel del i början.


Något som iaf gjorde mig grymt glad idag var att svenska inlämningen skjutsits upp till söndagen under sportlovet, så kommer ha hela lovet på mig att göra den. Den andra saken är att jag är oroligt glad att jag inte valde Romme ändå, eftersom det nu verkar som både Karro och Johanna kommer vara sjuka imorron. Och hur kul hade det varit för mig att stå där? Helt ensam och så nybörjade som man bara kan vara.

Nu ska man börja skriva samhälles uppsatsen och sedan är det matte som gäller.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback