goder morgon

2009-02-14 @ 10:01:25

Klockan ringde halv åtta imorse. Skulle hinna upp och tvätta håret och lite sådant innan gästerna kom. Blev överlycklig när man hade en något starkare känsla i baksida lår än vad jag hade i armarna för några gånger sedan. Har under dagen bara känt mer och mer i låren så känns som det börjar gå åt rätt håll. Blev ännu gladare när man såg i spegeln att timmarna på gymmet börjar synas. Nej, jag stod inte och posade för mig själv framför spegeln som en viss person gjorde på gymmet.

Det glada humöret försvann sedan när pappa ringde och sa att chokladtårtan inte fanns i affären och när han frågade vad som skulle köpas var man så ledsen att man inte kom på något. Så får se vad det blir.



Ska snart ta något att äta, har ännu inte ätit frukost och magen håller på att dö av hunger. Ska sedan se det nya Psych avsnittet. Förhoppningsvis är det roligare än de senaste avsnitten, har börjat tröttna på den serien. Ska sedan återigen försöka ta reda på vad sker med Supernatural och sedan börjar väl pluggningen. Sen så ska ju fika en massa babbel in där emellan någonstans.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback