Alkis kiss

2009-02-05 @ 19:46:58

Cindy måste ha den största personlighetsklyvningen världen någonsin skådat.
Kom precis hem från ett pass gymmet, och humöret är på topp. Ska nu titta på hockey i 1½ timme innan det blir Bourne. Träningen gick bra, vi körde lite mer armar och ben idag så hoppas att något iaf kommer kännas imorron. Tack gode gud så vad inte Freddie där, men det var nära ett tag. Såg en kille som jag tyckte jag kände igen och han tittade likadant på mig. Så fick stå där i fem minuter nästan bredvid honom känna sig dum och slänga lite konstiga blickar mot honom. Men när han sedan vandrade iväg var det helt klart att det inte var han.


På vägen till bussen hem så lyckades Jonna bjuda in sig själv på måndag. Sedan gick nästan resten av vägen ut på att komma på alla de inbjudningar Jonna gjort bara idag på de få timmarna vi varit tillsammans. Blev en hel del måste jag säga. Så vi konstaterade att hon verkligen är bäst att på det.

När vi sedan genade över perrongen i Farsta strand så lyckades Jonna med något otroligt. Hon gjorde en ren tiopoängare mitt på perrongen. Både jag och Cindy trodde hon skulle putta ut oss på spåret så i förskräckelse dök vi undan hennes armar när hon sträckte sig efter stöd och nästa hundradel låg hon på marken och skrattade. Vilket gjorde att vi inte hann till turkshoppen som Jonna ville.


När man sedan kom hem meddelade jag att Jonna skulle komma på måndag. Men precis som jag lovade så sa jag att jag hade bjudit in henne. Ska nu ta mig något att äta, är inte ett dugg hungrig så det blir nog bullarna jag la ögonen på tidigare idag.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Cindy Ahvander

Härligt, du har mig som överskrift :D

2009-02-07 @ 17:14:05
URL: http://lillaahvander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback