9 februari så långt

2009-02-09 @ 17:08:48

Åh, jag verkligen så sjukt underbara människor i mitt liv så det är inte sant! Vet inte vart man ska börja någonstans. Förutom alla de gulliga sms:en man fått så har människor bara varit så sjukt gulliga. Har fått presenter från människor man verkligen inte väntat sig från så man nästan har skuldkänslor. Dessutom har allt varit så väl igenomtänkt.


Började redan på morgonen. Första lektionen var svenska som började halv nio, en lektion som Karro sagt att hon inte skulle gå på medan Johanna var osäker. Kommer till skolan och när man bara tagit några kliv in i NV-korridoren utbrister Emelie grattis. Tack svarade man och fortsatte framåt. När man passerar henne så syntes mitt skåp och då tog det tvärstopp. På det satt det flera ballonger i olika färger med texten Grattis på. Tog bara någon sekund och sedan hörde man fnitter från två flickor som sprungit och gömt sig. Hjärnan stannade helt ärlig blev så otroligt glad. När de hoppat fram och man kramat om den tog man en närmare titt på skåpet och såg att det även hade täckts av bilder på Dean och Fabregas. Blev ännu mer kramar och hjärtat bara smälte.

Fick då även present av dem vilket var en bok som de själva gjort. Den handlade om mig och mitt kärleksliv och avslutades med ett intern skämt och en otroligt gullig sida. De är så underbara!


Blev sedan påhoppad av Anna, och fick äntligen anledningen till hennes konstiga beteende. Hon hade köpt en godispåse som var mer än halv fylld med endast Soda pops. Nu är man tittar på den känner man sig ganska tragisk, eftersom mer än halva innehållet är redan uppätet. Men då ska man ha i minnet att jag delat med mig till i stort sätt alla. Fick även reda på av Mingis att man kommer få en present av henne inom de närmaste dagarna.


Vill egentligen skriva hur mycket som helst om denna dag och allt som skett hittills. Men det är så mycket och vet att jag bara skulle upprepa mig hela tiden. Så vill bara säga tack till alla som överhuvudtaget uppmärksammat denna dag. Och ett extra tack såklart de som förgyllt den. Ni är verkligen helt underbara. Tack!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback