torsdag 10 december

2009-12-10 @ 13:00:36

Sitter just nu och kollar på Family guy. Sov sjukt underbart inatt, vilket förvånar mig. Trodde jag skulle ligga vaken halva natten och tänka på allt, men istället sov jag som en prinsessa. Klockan ringde nio imorse eftersom jag ville hinna plugga lite grann innan skolan. Gick upp 45 minuter senare och segade en hel. Men har ändå hunnit med allt som jag skrivit upp på listan, trodde inte ens jag skulle hinna med hälften. Ser verkligen inte fram emot de närmaste timmarna, kommer bli en massa åkandes fram och tillbaka. Men har ju bara mig själ att skylla för det.
Kommer dessutom bli en lång dag, vilket gör det ännu skönare att man sov så bra inatt. Är verkligen glad över det, har inte sovit bra på flera dagar, skulle nog nästan kunna sträcka mig till veckor.

Om åtta dagar är det jullov. Hur konstigt känns inte det? Inga mer mattelektioner, ingen mer svenska, ingen mer psykologi. Kommer kännas hur fel som helst nästa termin, eller så vänjer man sig. Vad som lockar riktigt ordentligt är att man kommer ha lediga fredagar. Hur underbart är inte det!
Nej, nu ska jag leta efter några kläder att ha på mig. Ingen mjukisstil idag heller.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback