ledig fredag = plugg

2009-12-11 @ 18:04:50

Gårdagen tog verkligen på krafterna. Visserligen var det ingen ansträngande skoldag, det var i stort ingen skoldag alls. Nästan all tid spenderades med Caroline då man som vanligt nu för tiden fick reda på en massa sker. Slutade ungefär en timme innan Karro så åkte till Farsta centrum för att fördirva tiden. Lyckades hitta en julklapp, så har man en mindre att leta efter. Dessutom hittade jag en julklapp till mig själv och en jätte fin tröja jag bara måste ha, lyckades tigga till den av mamma idag. Så på måndag ska jag köpa jullappar till fyra olika personer och leta efter ett midjeskärp man kan ha till tröjan.
Vi fick sedan stressa som bara den för att hinna äta och komma till globen i tid. När man väl kom dit hade huvudvärken som jag haft hela dagen trots efter att ha tagit två tabletter gett sig. Vilket inte var det bästa eftersom det inte direkt är tyst inne på hovet. Varken Karro eller jag var inte direkt på hockey humör, men vi lyckades göra det bästa av situationen. Trots att vi bakom oss hade en hel galen gammal kärring och bredvid oss världens fanatiker som skrek och sparkade på allt i sin närhet. Småpojkarna bakom oss som försökte få uppmärksamhet genom att kasta popcorn på oss var inte heller så mycket bättre.

Har pluggat hela dagen idag. Den komparativa uppgiften är verkligen tråkig. Har nu total tröttnat på den och funderar på att arbeta lite grann med språksociologin, om jag orkar dvs. Har hunnit kollat igenom två filmer och är nu inne på det andra Glee avsnittet. Kanske ska se det senaste innan jag börjar plugga igen?
Ikväll är det idolfinal, jippie! Snacka om att de måste vara nervösa.
//Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback