Happiness for everyone

2009-12-03 @ 16:15:10
Bland det bästa som finns är känslan man får efter att ha gjoprt någon annan glad. För lite mer än en månad sedan var det Karin, idag var det Karro. Jag och Johanna hade köpt världens bästa present och gjort världens finaste kort. Hon blev jätte glad, men inte fullt lika glad när hon kom på att hon inte hade någon väska att gömma presenten i.
Idag var det verkligen en onödig dag i skolan. Om man bortser från att Karro fyllde år, vilket egentligen inte gjorde den till någon onödig dag. Fick iaf skolkatalogen, dessutom blev man inbjuden hem till Jonna's vän Clara på frukost imorron. Har dessutom blivit mer eller mindre övertalad att följa med Karro ut imorron, tredje helgen irad man kommer spendera alldeles för mycket pengar. När jag sedna kom hem blev man dessutom inbjuden på en övernattning hemma hos Jonna inatt. Så ikväll ska man sova bort, på en skoldag, så busigt!

Ska börja nege mig dit runt sju-åtta tiden, innan dess ska det bli matte. Usch, har verkligen inte lust med nationella nästa vecka. Men ändå verkar man inte kunna släppa taget om det lilla hopp som finns.
Dagens höjdpunkt (efter Karro's presentöppning) var MVG som man fick på religionsuppsatsen. Det var riktigt oväntat.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback