erkänn, lite avundsjuka är ni minsann!

2009-12-21 @ 18:44:28
Dagen idag spenderas genom städning. Har nu städat hela rummet från topp till tå. Nästan lite pinsamt hur jag trodde att jag skulle kunna slippa undan den städningen. Men nu är den iaf avklarad. Efter det kollade på lite tv innan man blev hämtad av Jonna och Cindy då det blev Risk. Umgicks med dem i två timmar innan de skulle på vad jag tror var en skinkkväll. Kan ha hur fel som helst med detta yttrande. Ska kanske lite senare tillbaka hem till dem så vi kan fortsätta med spelandet.
Hahaha, helt plötsligt fick jag flashbacks från kvällen jag såg Hubert Julskinka, och lilla Benny! Snacka om att Micke hade roligt över det.

Fick världens finaste julkort idag. Så gulligt så, har nästan dåligt samvete över att man inte skicka ett till dem. Fick dessutom en förtidig julklapp, i form av en påse soda pops. Den slank ner i magen ganska fort måste jag säga, men som tur var så var det inte bara min mage. När man loggade in på fronter idag fick man även reda på att Språksociologin gick utmärkt! Uppnådde de kriterier som man skulle uppfylla, nu är det bara att hoppas på komparativa litteraturanalysen.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback