trött som farao

2009-08-08 @ 20:55:30

Sitter just nu i mitt rum och har nog en av de tråkigaste stunderna någonsin. Är så sjukt uttråkad och helt idétom att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Skulle egentligen vilja spela DW, men tv:n är ockuperad och lär vara det ett tag till, dessutom har jag börjat tröttna på att spela det spelet själv. Funderar på att bjuda över någon imorron eller övermorgon och tvinga den att spela med mig.

Dagen till ära har inte spenderats så väl. Vaknade på tok för tidigt med tanke på sömnbrist och med tanke på att vi inte åkte förrän runt ett - två tiden. Lämnade tillbaka skor, fick min efterlängtade handduk och sedan blev det lite snabb mathandling. Efter det var det raka vägen hem där man sprang runt och tjatade om mat ända tills den låg på tallriken framför mig. Efter det har jag ärligt talat igen aning om vad som gjorts. Fattar inte hur tiden kunnat flutit förbi så fort utan att jag reflekterat över det ännu. Måste ha varit riktigt trött och seg idag, vilket man fortfarande är. Kan berätta att det roligaste på hela dagen var när jag sökte på Loserholmen på google, vilket borde säga en hel del om dagens tillstånd.

Känner att jag vill göra något nu och ikväll, men  inte kommer jag orka det. Fick nu precis lust att dra och bada. Verkar vara helt underbart väder ute! Blir kanske en liten prommenix med ett telefon samtal som sällskap. Vore egentligen bäst om jag gick och la mig om jag ändå är så trött, men inte tänker jag på sånt.


Imorron ska man iaf träffa Rohie en liten stund. Ska tydligen agera smakråd imorron, hoppas bara man är tillräckligt pigg. Får se vad som händer sedan. Blir iaf ingen solning på altanen, om man nu inte tar lite grann på benen senare på eftermiddagen. Längtar verkligen till uteplatsen där nere är klar. Då kommer man kunna ligga ute hela dagen.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback