månday

2009-08-10 @ 17:27:03

Det är verkligen en dag som man kan säga bara har kastats bort. Har under dagen inte uträttat ett skit. Hade en att göra lista som jag skrev igår, men har inte gjort någonting på den. Har inte funnit någon ork.

Vad jag däremot gjort, som var nödvändigt var att jag äntligen sovit ut. Höll igår till klockan tio, kröp sedan ner i sängen men det tog ett bra tag innan man somnade. Vaknade sedan upp elva timmar senare, helt utvilad. Så otroligt skönt! Har sedan dess mest vandrat runt och funderat på vad man ska hitta på och göra idag.


Rensade för ett tag sedan lite grann på datorn. Hittade en av mina översättningar som jag totalt glömt bort, dessutom var den inte ens halvgjord. Hur som helst började jag asgarva åt innehållet. Jag borde verkligen skriva låt texter.

Har också gjort om lite på bloggen, vilket den uppmärksamme märker. Om man vill ha ett litet extra plus i kanten så känner man dessutom igen den, eftersom det är exakt samma design som jag haft tidigare. Har länge velat göra om den här skiten, men orkar verkligen inte. Ska snart se om min Headmaster kan fixa headern också, om hon nu kommer hem någon gång.

Nej, nu tror jag bestämt att CaoCao ropar om att han vill dö, och inte ska man göra honom besviken heller.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback