JITA JAÅÅÅÅ

2009-08-05 @ 21:42:54


Vår firma kommer slå stort!

Jag kommer sova gott inatt, och med gott menar jag riktigt underbart. Skulle nästan kunna lägga mig nu, så trött är jag. Men så kul ska vi inte ha det.


Dagen börjad med solning. Låg ute på altanen och myste. Tror faktiskt att jag har fått rätt så mycket färg nu, för att vara mig. Vilket har gjort mig hur glad som helst.

Vis fyra åkte man till Karin, skulle hjälpa till med flytten. Blev fönstertvättning, skurning av alla luckor, skåp och lådor i köket, skakning och ihop vikning av mattor och gardiner, sedan var så händiga så vi skruvade ner alla krokar, gardinstänger, och spikar som fanns i huset. Sedan monterades ett bord ner och lite magträning på det som avslutning. När kvällens film började åkte jag hem. Hade då haft en riktigt trevlig dag med en massa skratt. Vi planerade våra framtid och jag måste säga det, den ser riktigt ljus ut. För en gångs skull har vi verkligen tänkt på allt. Det enda negativa är att vi från och med denna dag inte kan ses något mer förrän om 12 år. För att sammanfatta dagen kan man säga att både Karin och Gudrun var riktigt glada över min hjälp, själv tycker jag att det inte var en sådan stor förstärkning. Hur som helst var jag iaf jätte glad för att jag fick träffa Karin innan hon drar ut på fälttåg igen. Fan, slog mig precis att jag glömde ta farväl av huset.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback