H,H,H K!

2009-08-22 @ 12:07:51

Jag tror att jag föddes till denna värld skapad för att bli två saker. Det ena var att bli en Gunners, det andra var att bli en äkta, sann, innerlig Kanada hatare. Jag använder ofta uttrycker "jag finner inga ord som kan beskriva" eller något liknande. Och när det gället Kanada så räcker inte ens den meningen till. Jag blir så förbannad bara att tänka på det landet, så jag får lust att slå sönder min dator och resten av mitt rum. Fan vad jag hatar Kanada!

Kanada har gjort två bra saker, den ena borde de få stående ovationer för, den andra har de lyckats med endast genom tur. Gud, för det måste finnas någon i detta fall, har bara tyckt så oerhört synd om Kanada så han lät dem lyckas med detta. Det första och mest tursamma är att de bidrar med miljön till den bästa serien någonsin. Det andra, som jag verkligen uppskattar, är att de kom på sporten hockey. Visserligen hade något annat land kommit på den sporten, om inte Kanada gjort det. Vad det gäller miljön så finns det hundratals bättre platser, så det var bara ren tur!
Det tar verkligen emot att berömma dem för detta. För det finns verkligen inget annat på denna jord som jag hatar mer än det där äckliga snöiga, vidriga Kanada.
Hata är ett starkt ord, men när det gäller Kanada räcker inte ens det ordet till.


H,HIdag är det tre saker som gäller, egentligen fyra, men den fjärde orkar jag inte med idag. Det första är att man lovat mamma att följa med till någon affär och sedan troligen kolla på en bädsoffa. Det andra är fotboll, Arsenal - Portsmouth. Det tredje är att det ska bli lite kinesdödande idag. Det fjärde skulle egentligen vara övningskörning, men som sagt. Jag orkar verkligen inte med det idag.

Nu ska jag göra mig irodning så allt kan ske så fort som möjligt.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Carro

http://www.youtube.com/watch?v=nYSYipouABI



BLAME CANADA!

2009-08-22 @ 18:58:11
URL: http://jagecaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback