full rulle, precis som det ska vara

2009-08-13 @ 18:22:08

Tack så mycket Jennie!

Blev inget bad igår, men det blev Wernblom. Om jag ska vara ärlig så tittade jag dock inte mycket på andra halvlek. Istället kom lilla Cracky över efter matchen och det blev en massa DW. Snacka om vilka nördar vi är. Spelade det till straxt efter två då tröttheten och frustrationen tog över. Skickade sedan sms när jag halvsov, vilket jag för ovanlighetens skull kommer ihåg.

Sov ut imorse och gick upp lite halvsent. Men till skillnad från de övriga liknande dagarna så märktes det inte. Johanna kom hit med bussen som anlände två. Medan vi traskade hem och en bra stund efter vi kommit hem var det en hel del som skulle berättas och pratas om, mest från hennes sida. Resten av dagen bestod utav två filmer, en sjukt rolig och bra, och en liten mindre bra. Johanna fick även ett gott skratt när jag insåg att tvätten stod ute i spöregnet och sedan på vägen ut då det blev lite pissröv och pinsamma situationer. Allt som allt, helt okej.

Kan verkligen bli förvånad över hur naturligt och ärligt det kan kännas att umgås med vissa människor.


Väntar nu på att systrarna ska anlända. De meddelade redan imorse om suget efter DW och jag är inte direkt den första som bangar på det. Får se hur länge det varar idag. Vad jag vet är att vi imorron ska 10:02 bussen från mig för att åka in och shoppa. Vilket är en helt okej och realistisk anledning till att gå upp så tidigt och åka väg för enligt Jonna.

Tydligen ska man cykla till Farsta strand nu och köpa något gott att äta.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

varsegod gumman:P

2009-08-13 @ 22:26:41
Postat av: Anonym

varsegod gumman:P

2009-08-13 @ 22:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback